Egy kis előzetes....


... abból, ami miatt jelen pillanatban nem frissítem a blogom. Kicsit szomorú voltam, hogy nem jutott időm karácsony előtt a magazinra, de most igyekszem kárpótolni minden kedves olvasómat. Remélhetőleg olyan fotóban gazdag, színes anyagot tudok nektek hamarosan felmutatni, amire én is büszke lehetek, illetve ami nektek is tetszik majd. A téma: egyértelmű. Szicília. Rengeteg színes fotóval, sokféle recepttel.

Több fejezet, több téma, a fotók városonként tagolva... 

Addig is egy kis mézes madzag :)
Megjegyzések

 1. Nagyon várom, biztos gyönyörűséges lesz!!

  VálaszTörlés
 2. Remélem :)) Hamarosan! Ma még beszereztem a hiányzó receptekhez néhány apróságot, a héten (jövő hét elején) elkészítem őket és utána jön is a kész mű :)

  VálaszTörlés
 3. Várom, az előzetes alapján csodás lesz. Azok az olajfás képek már most a kedvenceim.

  VálaszTörlés
 4. Annyi, de annyi szép online magazin van a "piacon" és kihívás olyat csinálni, ami szeretném, hogy szintúgy megállja a helyét. :) Olajfás lesz még, szinte minden fényviszonyban fotóztam őket :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép! 6 éve voltam utojára Dél-Olaszországban, a képeidről abszolút felidézted számomra az akkori hangulatot!
  Gratulálok a magazinhoz, Zs.

  VálaszTörlés
 6. Imádom a képeidet és pont. Ezért is kérdeznék egy szakmait. Mármint a fotózás ürügyén. Szeretnék venni egy fényképezőgépet... Százezerig tudsz ajánlani? Sony, Olympus, Nikon? Pixel? Képfelbontás? Tudnál esetleg ebben segíteni? Állandóan ott téblábolok a gépek előtt, de mivel nem tudom kipróbálni, így meg vagyok lőve...Köszönöm előre is, ha válaszolsz. Most van egy régebbi típusú Sony zsebfotóm, Cyber-shot. 7.2 megapixel Carl Zeiss Vario-tessar LCD plus.... :O)


  VálaszTörlés
 7. Jujj nagyon jó az előzetes! Azt hittem, hogy elmúlt Karácsony, de Te visszahoztad :))
  Várom nagyon a magazint!

  VálaszTörlés
 8. HA minden igaz, holnap befejezem és a héten jön! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése