Csokis grissini


Tudom-Tudom, lehetnék sokkal változatosabb is, dehát ezt sütöttem ma. Készült natúr, zöldfűszeres és csokoládés. Ez utóbbinak az ötletét kedvenc olasz blogomról vettem, Anice&Cannella-tól. Egy pohár tejjel nagyon finom kis uzsi. :)


A tészta az alapreceptből készült, amit itt már leírtam. A csokishoz 100 g magas kakaótartalmú étcsokoládét apró darabokra törtem és ezt gyúrtam a tésztához.

Kígyókat gyurmáztam belőle, majd 250°-ra előmelegített sütőb
en kb. 10 perc alatt kisütöttem. Egyszerre két tepsivel sült nálam, így viszonylag hamar megvolt :)

Megjegyzések

  1. Jaj, először azt hittem, hogy egyszerre. Mondjuk, lehet, hogy úgy is finom. Ezek elég jól néznek ki!És a csokisat milyen jól lehetne nutellába mártani, aztán egy pohár tej, aztán nutella, aztán egy pohár tej... :D

    VálaszTörlés
  2. Ki fogom próbálni a csokisat! Nagyon érdekes, biztosan finom! És eszembe sem jutott volna...
    Jó! :))

    VálaszTörlés
  3. Kérdeznék Tőled valamit:
    palocprovence.blogspot.com/2009/06/kis-titkok.html

    A grissinik pedig nagyon tetszetősek! :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, én is kérdeznék tőled valamit, de figyelmetlen voltam, és másodiknak teszem fel ugyanazt a kérdést. Nah, mindegy, akkor már ketten vagyunk rá kiváncsiak! :D
    http://szepsegtar.blogspot.com/2009/06/kis-titkok.html

    VálaszTörlés
  5. :)

    majd a mai bejegyzésemmel együtt válaszolok a kérdésekre :) még össze kell szednem hozzá rendesen a gondolataimat :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése