Csokis grissini
Tudom-Tudom, lehetnék sokkal változatosabb is, dehát ezt sütöttem ma. Készült natúr, zöldfűszeres és csokoládés. Ez utóbbinak az ötletét kedvenc olasz blogomról vettem, Anice&Cannella-tól. Egy pohár tejjel nagyon finom kis uzsi. :)
A tészta az alapreceptből készült, amit itt már leírtam. A csokishoz 100 g magas kakaótartalmú étcsokoládét apró darabokra törtem és ezt gyúrtam a tésztához.
Kígyókat gyurmáztam belőle, majd 250°-ra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt kisütöttem. Egyszerre két tepsivel sült nálam, így viszonylag hamar megvolt :)
Jaj, először azt hittem, hogy egyszerre. Mondjuk, lehet, hogy úgy is finom. Ezek elég jól néznek ki!És a csokisat milyen jól lehetne nutellába mártani, aztán egy pohár tej, aztán nutella, aztán egy pohár tej... :D
VálaszTörlésKi fogom próbálni a csokisat! Nagyon érdekes, biztosan finom! És eszembe sem jutott volna...
VálaszTörlésJó! :))
Nagyon tetszik, köszönöm:)
VálaszTörlésKérdeznék Tőled valamit:
VálaszTörléspalocprovence.blogspot.com/2009/06/kis-titkok.html
A grissinik pedig nagyon tetszetősek! :)
Jaj, én is kérdeznék tőled valamit, de figyelmetlen voltam, és másodiknak teszem fel ugyanazt a kérdést. Nah, mindegy, akkor már ketten vagyunk rá kiváncsiak! :D
VálaszTörléshttp://szepsegtar.blogspot.com/2009/06/kis-titkok.html
:)
VálaszTörlésmajd a mai bejegyzésemmel együtt válaszolok a kérdésekre :) még össze kell szednem hozzá rendesen a gondolataimat :)