2009. június 8., hétfő

Csokis grissini


Tudom-Tudom, lehetnék sokkal változatosabb is, dehát ezt sütöttem ma. Készült natúr, zöldfűszeres és csokoládés. Ez utóbbinak az ötletét kedvenc olasz blogomról vettem, Anice&Cannella-tól. Egy pohár tejjel nagyon finom kis uzsi. :)


A tészta az alapreceptből készült, amit itt már leírtam. A csokishoz 100 g magas kakaótartalmú étcsokoládét apró darabokra törtem és ezt gyúrtam a tésztához.

Kígyókat gyurmáztam belőle, majd 250°-ra előmelegített sütőb
en kb. 10 perc alatt kisütöttem. Egyszerre két tepsivel sült nálam, így viszonylag hamar megvolt :)

6 megjegyzés:

szepyke írta...

Jaj, először azt hittem, hogy egyszerre. Mondjuk, lehet, hogy úgy is finom. Ezek elég jól néznek ki!És a csokisat milyen jól lehetne nutellába mártani, aztán egy pohár tej, aztán nutella, aztán egy pohár tej... :D

duende írta...

Ki fogom próbálni a csokisat! Nagyon érdekes, biztosan finom! És eszembe sem jutott volna...
Jó! :))

Fruzska írta...

Nagyon tetszik, köszönöm:)

Palócprovence írta...

Kérdeznék Tőled valamit:
palocprovence.blogspot.com/2009/06/kis-titkok.html

A grissinik pedig nagyon tetszetősek! :)

szepyke írta...

Jaj, én is kérdeznék tőled valamit, de figyelmetlen voltam, és másodiknak teszem fel ugyanazt a kérdést. Nah, mindegy, akkor már ketten vagyunk rá kiváncsiak! :D
http://szepsegtar.blogspot.com/2009/06/kis-titkok.html

Reni írta...

:)

majd a mai bejegyzésemmel együtt válaszolok a kérdésekre :) még össze kell szednem hozzá rendesen a gondolataimat :)