tag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post8863733030400632233..comments2023-12-31T18:59:13.294+01:00Comments on Az élet napos oldala: Pappa al pomodoro - A toszkán paradicsom"leves"Renihttp://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-51322560739869340412010-03-26T23:35:56.510+01:002010-03-26T23:35:56.510+01:00a tiramisu bevezető szöveges is egészen hasonló. a...a tiramisu bevezető szöveges is egészen hasonló. annyi különbséggel, hogy én az Olasz Kulináriából másoltam, amit fel is tüntettem :]<br /><br />a lasagne-nél még a tészta elkészítésének leírása hasonlít nagyon..Renihttps://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-82523085870300590332010-03-26T23:24:55.297+01:002010-03-26T23:24:55.297+01:00Elolvastam, szinte ugyanaz, mint az enyém. Remélem...Elolvastam, szinte ugyanaz, mint az enyém. Remélem nem arra akarunk kilyukadni, hogy copy+paste másoltam, mert nem biztos...<br /><br />ugyanezt írtam le a lasagne<br />http://renidani.blogspot.com/2009/02/lasagne-al-forno.html<br />és a bolognai spagetti<br />http://renidani.blogspot.com/2009/08/spaghetti-al-ragu-alla-bolognese.html<br />receptemnél is.Renihttps://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-26542458982880602572010-03-26T22:47:53.892+01:002010-03-26T22:47:53.892+01:00http://www.amoreitalia.hu/Receptek/Bolognai-spaget...http://www.amoreitalia.hu/Receptek/Bolognai-spagetti.html<br /><br />Megtisztítjuk és felaprítjuk a hagymát, a répát és a zellert. Az olajat felforrósítjuk egy mélyebb serpenyőben, és a zöldségeket, a pancettát és a darált húst megpirítjuk benne. Beleöntjük a fehérbort, a paradicsompürét és a paradicsomvelőt, majd oregánóval, sóval és borssal ízlés szerint ízesítjük. Jól összekeverjük és felöntjük a húslevessel, aztán kis lángon legalább egy órán át főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek, és kialakuljon a mártás finom aromája.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-29751418799423995802009-08-07T16:04:14.726+02:002009-08-07T16:04:14.726+02:00egészen "egyediek" a képeid, főleg a szö...egészen "egyediek" a képeid, főleg a szövegezésZsuzsanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-77016362898558819892009-08-07T22:44:26.578+02:002009-08-07T22:44:26.578+02:00valamiért úgy sejtem, hogy ez nem egy épp dícsérő ...valamiért úgy sejtem, hogy ez nem egy épp dícsérő bejegyzés :/Renihttp://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-62018002171339766492009-08-08T23:48:07.607+02:002009-08-08T23:48:07.607+02:00Reni, nekem tetszik mindkettő, hoztam a tányéroma...Reni, nekem tetszik mindkettő, hoztam a tányéromat, kérek levest!:D<br><br>Egyébként nekem dicsérőnek érződik, amit Zsuzsa írt.szepykehttp://www.blogger.com/profile/14538609947462147415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-3162299258657334022009-08-14T19:06:18.263+02:002009-08-14T19:06:18.263+02:00Játékba hívlak :)http://palocprovence.blogspot.com...Játékba hívlak :)<br>http://palocprovence.blogspot.com/2009/08/konyvajanlos-jatek.htmlPalócprovencehttp://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.com