tag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post4587480772713977546..comments2023-12-31T18:59:13.294+01:00Comments on Az élet napos oldala: A tökéletes bagett!Renihttp://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-5093510588740570852009-06-01T20:57:51.443+02:002009-06-01T20:57:51.443+02:00Szia!Én nem blogolok, de nagy olvasó vagyok:) Csak...Szia!<br>Én nem blogolok, de nagy olvasó vagyok:) Csak annyit szeretnék, hogy nagyon tetszenek a receptjeid és a képeid! Így tovább<br>AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-6659370083707975032009-06-01T21:08:59.615+02:002009-06-01T21:08:59.615+02:00Ez a bagett tényleg mindent visz, csak vigyázz, na...Ez a bagett tényleg mindent visz, csak vigyázz, nagyon rászoknak ám! Én már lassan meg sem jelenhetek semmi piknikes rendezvényen nélküle :-)<br>És ha még egy kicsit fokozni akarod - és pont van otthon egy kallódó gránitlapod, azon sütve még ropogósabb lesz!<br>NikiSajtkukachttp://www.sajtkukac.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-17140216266002625252009-06-01T21:36:48.228+02:002009-06-01T21:36:48.228+02:00Gyönyörűséges! :)Gyönyörűséges! :)duendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-42113273726561906392009-06-02T07:46:33.110+02:002009-06-02T07:46:33.110+02:00Huuu, ez olyan jol nez ki!Huuu, ez olyan jol nez ki!Judithhttp://www.blogger.com/profile/09377205427455060932noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-87799807124954294052009-06-02T08:11:36.183+02:002009-06-02T08:11:36.183+02:00Nagyon vonzóak, külön gratula a profi fotókért!A l...Nagyon vonzóak, külön gratula a profi fotókért!<br>A lisztet tényleg így kiméred? Nem 765 és nem 763 gramm-nak, hanem pontosan 764-nek?jókajahttp://jokaja.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-18327285748450776582009-06-02T08:35:50.920+02:002009-06-02T08:35:50.920+02:00Köszönöm szépen a pozitív szavakat!Anna!Nagyon szé...Köszönöm szépen a pozitív szavakat!<br><br>Anna!<br>Nagyon szépen köszönöm.<br><br>Niki!<br>Gránitlapom jelenleg épp nem kallódik otthon, de ha valahol találok (családban,ismerőseimnél...), akkor mindenképpen magamévá teszem :)<br><br>Duende! szokáshoz híven köszönöm... nem mintha én nem lennék néha az ájulás határán a csodálattól amit a képeid és receptjeit váltanak ki belőlem ;)))<br><br>Judit!<br>Köszönöm szépen, de asszem kelt tésztában te is profi vagy 8)<br><br>Jókaja!<br>Igen, ezt most pontosan kimértem, de általában ilyen 1-2 gramm különbségekre nem nagyon szoktam adni.Renihttp://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-4525770918776373602009-06-08T20:57:32.174+02:002009-06-08T20:57:32.174+02:00Wooow! :O (nagyon jól néz ki!!!) nekem ez nem hisz...Wooow! :O (nagyon jól néz ki!!!) nekem ez nem hiszem hogy sikerülne...eddig kelttésztáim még nem váltptták be a hozzájuk füzött reményeimet... de majd meg próbálkozok! Üdv. Johisuperhappyjohihttp://www.blogger.com/profile/09554717870804988972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-87974523250826089132009-06-09T11:32:20.800+02:002009-06-09T11:32:20.800+02:00Kedves Röné ,En csak egyike vagyok nevtelen blogol...Kedves Röné ,<br><br>En csak egyike vagyok nevtelen blogolvasoidnak, de mindig figyelemmel kovetem receptjeidet es bejegyzeseidet. <br><br>A tegnapi nap folyaman kedvet kaptam egy kis sutogeteshez es miutan batorsagot meritettem, nekialltam a `A tökéletes bagett! ` elkeszitesehez. Szuperul megkelt, a teszta gyonyoru lett es mikor elkeszitettem a leirasnak megfeleloen, ratettem egy sutropapiros tepsire es be a sutobe... meg vizet is tettem edenybe. de 15 perc utan azt vettem eszre, hogy bagettek tetejei mar nagyon-nagyon megsultek ezert kivettem. A kozepe tokeletes volt. a kulseje ropogos, de RARAGADTAK a sutopapirra :( !!!! meg sose tortent ilyen...valamit elrontotta volna, raadasul kulsore nem olyan szep aranybarnak lettek mint a kepen hanem inkabb kisse feketesek. Be kellene valamivel kennem a tetejet? Az aljara sok lisztet kellene szolrni??? <br><br>Tanacstalan vagyok, tudnal segiteni? Mit tegyek? <br><br>Amugy az ize es az allaga meses, imadom, csak ne lenne ilyen csunyacska :).<br><br>Elore is koszonok mindent es tovabbi sok-sok olvasot kivanok a Blogodhoz!<br><br>Udvozlettel:<br>JuceeeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8234625081906588287.post-53163794467888317192009-06-10T21:53:38.571+02:002009-06-10T21:53:38.571+02:00Juci!Lehet, hogy a sütőd jobban süt, mint az enyém...Juci!<br><br>Lehet, hogy a sütőd jobban süt, mint az enyém, mármint jobban éget, vagy ilyesmi... (Alsó-felső sütés funkción sütöttem)<br><br>Hát én úgy 'találom' mennyiségű lisztet szórtam a sütőpapírra, de nem vittem túlzásba, mert maguk a bagettek is lisztesek voltak. A tetejüket nem kentem meg semmivel.<br><br>De akkor tulajdonképpen jól sikerült, csak a küllem nem az igazi? :)<br><br>Remélem alakulni fog és várom a sikerélményeket :)<br><br>Johiii! :)<br>Tulának is erősen rá kell koncentrálnia a tésztára és akkor biztos sikerülni fog. Nálam Talullah mindig asszisztál :)Renihttp://www.blogger.com/profile/10171797802023055531noreply@blogger.com