Van egy könyvem!

 Valamikor réges régen... szóval elég szép kis közösség követte ennek az oldalnak az alakulását, főztétek a receptjeimet, olvastátok a beszámolókat, amiket az utazásainkról írtam. Ahogy egyre inkább teret foglalt az életemben az esküvők világa, úgy kapott egyre kevesebb figyelmet Az élet napos oldala. Legalábbis a felszínen. Az érdeklődésem, lelkesedésem ugyanúgy megmaradt, csupán nem születtek blogbejegyzések, vagy csak nagyon elenyészű sűrűséggel. Rendszertelenül. A kísérletezési kedv megmaradt, a gasztonómia iránti rajongásom megmaradt, az ételfotózással járó bíbelődések ritkultak meg. Sokan, sokszor írtatok nekem üzeneteket, kommenteket, hogy szívesen lapozgatnátok akár nyomtatott formában is valamit tőlem. Hát itt van. 

Tavaly októberben jelent meg az első (ki tudja, lehet az egyetlen) könyvem Metszéspontok címmel. Témája az utazás és a főzés, amolyan gasztronómiai kalandozás. Egy fotóalbum, emlékkönyv és receptgyűjtemény elegye, csodaszép formába öntve. 

320 oldal, prémium művészi papírra nyomva, 210 x 270 mm méretben.


Mutatok néhány képet róla, még több információt pedig a www.tbreni.hu oldalon tudhattok meg a kötetről. Ez a felület működik webshopként is, én üzemeltetem, így minden amit írtok, rendeltek stb. hozzám fut be egyenesen. 



















Megjegyzések