sok kicsi - 2013


Őszintén szólva már nem bíztam abban, hogy idén is megkeresnek, hogy vegyek részt, mint felajánló ebben az akcióban, hiszen valljuk be, nem tartozom a legaktívabban blogolók közé. Így nagyon jól esett, amikor mégiscsak "sokkicsis" levelet láttam a postaládámban. Eddig minden évben olasz gasztrocsomagot ajánlottam fel és a sikerre való tekintettel idén sem teszek másképp. De erről egy kicsit később...

Az idei sok kicsiről néhány szó:

Kedves támogatóink, érdeklődők, olvasók! Ismét meghirdetjük a karácsonyi sok kicsi jótékonysági akciót, amely rászorult gyereket és családjaikat támogatja idén is tárgyadományokkal, elsődlegesen élelmiszerrel. A szervező SoSe Közhasznú Alapítvány továbbra is a teljeskörű, átlátható elszámolás alapelvét megtartva adminisztrálja az akciót, tehát a támogatási összeg változatlanul 100%-ban a megjelölt célt fogja elősegíteni, működési költség levonása nélkül.
1) Mi ez?
15 gasztroblogger és 15 szervezet tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy programjellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a SoSe Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas lehetőség közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk. Aki többször 1000 Ft támogatást ajánl fel, annak két választási lehetősége van: a megfelelő számú sorsjegyét vagy egy programra is kérheti (ezzel megnövelve nyerési esélyeit arra a felajánlásra) vagy tetszés szerint több programra is eloszthatja ezeket (ezzel megnövelve azt az esélyét, hogy valahol nyertes lehessen).
2) Kit támogatunk?
Az idei támogatottunk az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány lesz, részletesebben itt lehet róluk és a támogatások tervezett felhasználásáról olvasni. A támogatásokról itt az oldalon közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.
3) Mikor?
Az akció felvezető részében november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: minden nap egy blogger és egy cég programját tesszük közzé, részletes leírással, ezek összesítve a Nyereményekmenüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást december 20-án 15 h-tól ejtjük meg ügyvéd jelenlétében, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A céges nyereményeket - ellenkező egyeztetés kivételével - 2014. március 31-ig kérjük átvenni.
Arról, hogy miként vásárolhattok sorsjegyet, itt olvashattok tovább.

És hogy mit ajánlok én fel?!
Olasz gasztrocsomag a kedvenceimből.
A csomag tartalma:
  •  1 db kézműves, klasszikus panettone (díszcsomagolásban)
  •  1 csomag csokoládédarabkás cantuccini
  •  1 doboz Perugina pralinéválogatás
  •  1 kis üveg (125 g) calabriai eukaliptuszméz 
  •  1 üveg (0,5 l) organikus olívaolaj Toszkánából
  •  1 üveg Villa Massa limoncello
  •  1 doboz tradícionális amaretti (díszcsomagolásban)
  •  1 csomag caserecce (nápolyi) tészta
  •  1 db panpepato di Siena
  •  1 üveg Sua Maestà balzsamecet koncentrátum (személyes kedvencem)
  •  1 csomag 'pici' (toszkán) tészta
  •  1 üveg Grappa Nonino

Az értéke körülbelül 30.000 Ft.

Tökéletes csomag a karácsonyfa alá, az ünnepekre. Postázom, vagy személyesen átvehető Székesfehérváron, megbeszélés szerint Budapesten.

Remélem örül majd neki a nyertes. :)


Megjegyzések

  1. Kedves Reni!

    Nem tartozik a bejegyzéshez ugyan, de mint fotós, és fehérvári lakos, szeretnék kérdezni Tőled valamit: Fehérváron ismersz olyan helyet, ahol fényképes ajándéktárgyakat lehet csináltatni? Neten próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel.
    Köszönöm, ha válaszolsz, üdv, Zsófi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése