Hűsítő finomságok a Lakáskultúrában


Megjelent a Lakáskultúra legújabb száma, amiben házi készítésű fagylaltrecepteket olvashattok tőlem, amelyekről - ahogy szoktam - fotót is készítettem. Nekünk a tonkababfagyi kétségkívül az idei év egyik nagy slágere, a magazinban fagyiszendvics formájábban jelenik meg. Mióta megfőztem ezt a fagyiváltozatot, készült már belőle madártej is kétszer. Tényleg zseniális! A málnának éppen szezonja van, így mutatok egy villámgyors pálcikás málnajégkrémet és hogy ne maradjuk klasszikusok nélkül csatlakozik a fenti pároshoz egy csokoládéfagylalt, némi levendulával. :)

Persze a receptek mellett még sok-sok olvasnivaló, szép fotók várják az olvasót.




Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik az eperes Bábel torony!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    nem reg teljesen veletlenul talaltam ra a blogodra. A kepeid egyszerüen csodalatosak, komolyan profi munka! Nagyon jo szemed es izlesed van..Szivbol gratulalok hozza!!!Megkerdezhetem milyen gepet hasznalsz? En varrok, horgolok, es tervezem, hogy esetleg majd inditsak egy blogot, ugyhogy en is folyamatosan fenykepezgetem a munkaimat, de sajnos a gepem nem annyira szuper, a kozel jovoben beruhaznek egyre. A kepeidet elnezve szivesen vennek Toled tanacsot, milyen gepet lenne erdemes venni, ami ilyen jol zoom-ol, makro-zik. Elore is koszonom a segitseged!
    Latom, a mediterran konyha kozel all hozzad, en is oda vgayok erte...par receptedet biztosan ki fogom probalni!!! Elmeny nezegetni a blogodat, koszonom!!! :)
    Zsofi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése