2013. január 3., csütörtök

2013-as ételfotós naptár
Nahát! Végre ideáig is eljutottam. Ez a negyedik év, hogy január elejére nyomtatható falinaptárt készítek az olvasóimnak. Már többen érdeklődtek üzenetben, e-mailben, hogy lesz-e idén és én megígértem, hogy igen, lesz. Nem akartam a formát túlbonyolítani, remélem azért tetszik.
Fekvő formátum, A/3as méret, a lap felét a kép teszi ki a másik felét a számozás, így akár apróbb megjegyzésket is tudunk fűzni egy-egy dátumhoz, mert van a számok között bőven hely (ha kisebben nyomtatjuk akkor is, én kinyomtam A/4-ben.Az oldalakon szereplő ételeknek a receptjét kb. fele-fele arányban meg lehet találni a blogon, illetve nem. Ami nincs fenn, majd idővel felkerül..... :)

Remélem tetszik és nem túl "butuskák" az oldalak.

Boldog új évet!!!

A naptár letölthető alább tiff formátumban, két részletben. 

A naptár letölthető png formátumban is.

(a tiff-eknek óriási a mérete, tényleg csak az töltse le, akinek feltétlenül szüksége van erre a formátumra. a közzététel idejében még nálam is folyamatban van a feltöltés, a png formátum már fenn van)


4 megjegyzés:

Judyt írta...

Szuper, nekem tetszik! Főleg, hogy most nem fekete minden hónap, amit párom remélhetőleg díjazni fog, mert tavaly kaptam rendesen a nyomtatás miatt :P

orsolya vanessza kiss írta...

Ez FANTASZTIKUS !

nagyon nagyon köszönjük! :)

és csodásak a fotók.. méghogy méghogy! :)

vanessza

Reni írta...

Judit, örülök! :) Na akkor ez határozottan jobb változat :)

Vanessza, köszönöm szépen!

Brigi írta...

Nagyon klassz lett, gratulálok! Én nem nyomtattam ki, hanem a laptopon háttérnek raktam be értelemszerűen egyelőre a januárt. Fantasztikusan néz ki! Köszönjük!!! :)