2012. december 6., csütörtök

Nyissunk házi pékséget az ünnepekre


Nincs is jobb annál, mint az adventi időszakban a hétvégéken, vagy a karácsonyi szabadság alatt hosszan reggelizünk a szeretteink, szerelmünk, gyermekeink körében. Kényelmesen, teljesen ráérősen, jókedvűen, azzal a tudattal, hogy másnap nem kell menni dolgozni, nyugodtan félredobhatjuk a határidőnaplónkat és akár az ágyban is betermelhetjük a nap első fogását. Az ilyen és ehhez hasonló reggelikhez próbálok néhány ötletet adni a Lakáskultúra holnap megjelenő számában. 

Nekem a kedvencem a vaníliás-narancsos briós.... forró csokival természetesen. Lesz  még két színű croissant, illetve egy nem is annyira édességnek számító gyümölcskenyér, amihez bátran fogyaszhatunk finomabbnál finomabb sajtokat.


Ezzel a címlappal holnaptól az újságosoknál!
Rövid ízelítő a tartalomból itt.


Nincsenek megjegyzések: