Ember tervez..

Hát igen... sok tervem volt erre az őszre, de aztán a munkán kívül nem nagyon foglalkoztam mással. Persze ez nem panasz (sőt!!!), csak az utóbbi időben nem frissítettem a "naposoldalt", amit nagyon-nagyon sajnálok. Sütöttem egy nagyon finom tortát a hétvégén, úgy terveztem, hogy majd fel is rakom ide legalább egy fotóval, de nem lett fotó, mert késésben voltam és igen, konkrétan el is késtem. Aztán voltak ilyen-olyan "gyorskaják" itthon, de retusálás közben be is nyomtam a gép előtt ülve. Akik szeretik a blogomat, azokat el kell, hogy keserítsem. Mostanság (kb. egy hónapig) nem fog frissülni - vagy csak nagyon ritkán - a blog, mert a munkára fogok koncentrálni. (nem mintha eddig nem ezt tettem volna, de ez más lesz). Addig is - csupán blogfrissítés céljából - feltöltök ide néhány kedvenc képet az utóbbi időszak "terméséből".













































Megjegyzések

  1. Hát ezek csodásak, köszi, hogy megosztottad velünk, jó ilyen boldog párokat, állapotos kismamákat, és babákat látni. Mosolyt csalnak az arcunkra.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Renáta,

    ez a nagyon sok fotós bejegyzés erőteljesen "off" a gasztro.blogon.
    Tudom, hogy a blogod sajátossága, hogy több témát ölel fel egyszerre és gondolom nem lehet szelektálni, hogy mi menjen át a gasztro-ra is mi ne. Szóval ez van...

    Üdv,

    Eszter

    VálaszTörlés
  3. Jó volt ezen a hideg estén a - szerencsére most már - meleg szobában ülve ennyi hangulatos képet látni :) Én örülök, hogy hírt adtál magadról! Remélem, hogy hamarosan recepteket is kapunk ;)

    VálaszTörlés
  4. Kati, igazán nincs mit, örülök, hogy tetszettek! Néha felteszek erre a blogra is egy-egy válogatást, mert hát a főzés mellett a szívem a fotózásé :]

    Kedves Eszter! Hát... igen, gasztro.blog.hu nem szelektál, amelyik blogot felvették, onnan minden bejegyzést behúz, témától függetlenül. Ennél a bejegyzésnél különösen az a gáz, hogy az összes, az első képtől az utolsóig mindet mutatja... ez így tényleg off.:(

    Judyt, igen, azért nem tűntem el teljesen, igyekszem majd visszatérni. Addig is... 4 receptem lesz a következő Lakáskultúrában ;)

    VálaszTörlés
  5. Eszter! Ez nem volt túl kedves hozzászólás. Erről Reni nem tehet, hogy a gasztro nem szűr. Szerintem nem ciki, mert állati sokan vannak akik a saját kutyájuknak a mindennapjait is képesek felrakni - az se túl gasztro. Inkább élvezd, nem mindennapi élmény Reni fotóiban gyönyörködni!


    Reni! Ezek a képek lélegzetelállítóak. Ne aggódj szerintem, mert aki követ Téged, az követ 1 hónap kiesés múlva is. Ez megszállottság, nem kell fenntartnai a függőséget. :) Újraindul!
    Egyébként ez fura lesz, amit mondok, de én mindig kicsit terhes-kismama-fóbiás voltam de a Te képeid és főként az első hölgy, a szőke hajú képei annyira szépek és megindítóak...ha eljön a napom, én is fogok egy ilyen fotósorozatot rendelni Tőled! :)
    A többi is csodás, főleg a kismanósak! Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  6. Ne aggódj, Reni, az elkövetkező három hétben lesz annyi gasztronómiai témájú rendezvény, ahonnan nyugodtan közvetíthetsz majd témába vágó fotókat, így az olvasók is elégedettek lesznek!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Pocak Panna!

    Korábbi bejegyzésemben nem Reni fotóit bíráltam (és úgy érzem ezt Ő sem kritikának vette), csupán fel szerettem volna hívni a figyelmét valamire. És azért neki írtam és nem másnak, mert pont az Ő sok-sok (egyébként nagyon klassz) fotójába futottam bele a gasztro.blog.hu-n.

    Üdv,

    Eszter

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű képek!
    Vettem egy ugyanolyan hajpántot, amivel Sophie-t fotóztad :)

    VálaszTörlés
  9. Renáta, az elso parnal nem ertem a napot, ami mindig bevilagit szembol es kiegeti a kepeket. A kepkeretes jo otlet, de hogy tonkreteszi a szembefeny.
    Udv. Zita.

    VálaszTörlés
  10. Jajajjjj! Csak veszekedés ne legyen! :)

    Köszönöm szépen a kedves szavakat, nagyon jól esnek! :)

    Alexandra, de jó! Sáritól rendeltél?

    Zita, hát igen, ezeket az ellenfényes fotókat tudatosan égetem ki. Szeretem az ilyeneket, szerencsére a pár is szereti, úgyhogy így be mertem vállalni. Amúgy is szeretem világosra exponálni a fotókat, a "lényegtelen" részeket gyakran direkt égetem ki. Ha vannak olyan párok, akik ezt nem szeretik, természetesen nem erőltetem rájuk, csak lényeg, hogy jelezzék előre :)))

    VálaszTörlés
  11. Igen, tőle :) Plusz rendeltem hozzá egy ugyanolyan színű láncot. Igazi különlegesség, már megcsodálták :)

    VálaszTörlés
  12. Gyönyörű tekintetek, gyönyörű gyerekek és boldog képek! Nagyon jó nézni őket.
    Ha várnunk kell a receptekre, legalább méginkább megbecsüljük :)

    VálaszTörlés
  13. Hát igen, ízlések és pofonok: tavalyi esküvő előtti fotónk közül legjobban egy ilyenekhez hasonlóan kiégetettet a kedvencem ;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése