A vidéki otthon - Interjú velem


Mostanában megsokasodtak az ilyesmi felkérések. Kérdésekre válaszolgatok, fotókat válogatok... őszintén szólva annak ellenére, hogy meglep, azért nagyon jól eső és élvezetes dolog ez. Ilyenkor mindig bebizonyosodik az, hogy másnak is tetszik az, amit csinálok és ez hihetetlen motivációt ad.
Móni a Vidéki otthon blog írója felkeresett, hogy lenne-e kedvem válaszolni néhány kérdésére és küldenék-e neki fotókat is. Esküvőst, gyerkőcöst, utazásost és persze gasztrofotókat. Nagy bőszen kiválogattam párat, megválaszoltam a kérdéseit és az eredményt a blogján láthatjátok.

Köszönöm szépen még egyszer a lehetőséget Móninak és akit érdekel az írás, netalán picit többet meg szeretne tudni rólam, akkor olvassa el itt az interjút.

A mai receptet is ott olvashatjátok, ami egy bulgurral töltött gomba.



Megjegyzések

  1. :)) Gratulálok! Gyönyörűek a képek, mint mindig.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Bevallom mindig azt hittem, hogy vidéki modern belsővel rendelkező fehér parasztházban laktok. (mint mi) Körben muskátlival szb. Szóval úgy képzeltem, hogy olyan a házatok, mint a miénk. :)
    A képeid annyira gyönyörűek!
    Tartanál fotós képzést is? Szívesen jelentkeznék!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm-köszönöm-köszönöööm :)

    Jenis, hát nem... pedig jó lenne. Majd egyszer talán ilyen lesz a lakókörnyezetem :) Nem vagyok nagyravágyó, nem teljesülhet minden álmom egyszerre :)))
    Fotós képzést... hááát... kicsi vagyok én még ahhoz. Nekem is sok tanulnivalóm van még, nagyképűség lenne bárkinek, bármit tanítani.

    VálaszTörlés
  4. Reni, olyan jó mindig ilyen személyeset olvasni rólad, bár a receptes bejegyzések is sokat elárulnak a kedves természetedről :) Drukk, hogy minden álom valóra váljon - egészen jól haladsz :)

    VálaszTörlés
  5. Vica, köszönöm szépen! :) Igen, egy-egy ilyen interjú alkalmával több mindent meg lehet tudni rólam, mint itt a blogon, mert ugye a riporterem konkrétan rákérdez :]

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése