Getty Images!

Tegnap este a boltból hazaérve, leültem a gép elé, hogy folytassam a végeláthatatlan retusálási folyamatot, de előtte megnéztem a leveleimet. Egy gratulációs levél, amelyben közölték, hogy a Getty Images kiválasztotta 16 képemet. Ugrálva és sikítozva futottam ki Danihoz, annyira megörültem ennek a hírnek, ugyanis ez nagyon nagy megtiszteltetésnek számít. Ide nem lehet csak úgy beregisztrálni és árulni a fotóidat, hanem kizárólag meghívásos alapon működik a dolog. Gondolom az illetékesek fürkészik a Flickr-re feltöltött fotókat és amiről úgy gondolják, hogy elég jó, arra ráböknek. És hogy miket választottak? Leginkább ételfotókat, de került közéjük két utazásos és egy esküvős is. Vannak köztük nagyon régiek és teljesen újak is.


Megjegyzések

  1. Szeretettel gratulálok Neked!

    VálaszTörlés
  2. Látom a kedvenc tésztás fotómat (fotódat) is kiválasztották. Ezek szerint nekem is jó érzékem van a választáshoz ;) Gratula neked!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!!!
    Nem csodálom, nagyon jó fotó mind!! :) (mondjuk nekem mindig tetszenek a fotóid)

    VálaszTörlés
  4. Reni! Szívből gratulálok, és nagyon örülök neki!!

    VálaszTörlés
  5. Hm, Getty, ez valóban nagy elismerés. Gratulálok! Megérdemelted. Remélem az önbizalmadon segít, hogy nagyon jó úton jársz. És az amarettis képeket még biztos észre sem vették. :-) További sok sikert!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok!

    De ezen nem tudok csodálkozni... :)

    VálaszTörlés
  7. Óriási, gratulálok!!!( én sem vagyok meglepve, ez egyértelmű, ott a helye a képeidnek! További örömteli munkát kívánok szeretettel! :)

    VálaszTörlés
  8. a legjobbkor jött :) már aggódtam, hogy mennyire elkeseredtél a blog látogatottsága miatt. most remélem kiugrasz a bőrödből :) gratulálok!!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok! Szakmailag nem értek hozzá, egyszerűen "csak" nagyon tetszenek a képeid. Örülök, hogy profik által is elismert lettél. Külön öröm, hogy tegnap személyesen is megismerhettelek.
    Erika (a 2 lányos anyuka az ovis buliból)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon-nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat! Annyira örültem ennek az elismerésnek, hogy ki sem tudom fejezni :)

    VálaszTörlés
  11. Jò az ízlésük:) Gratulàlok, gyönyörűek a fotóid!

    VálaszTörlés
  12. Én is nagyon gratulálok Neked!

    VálaszTörlés
  13. GRATULÁLOK!!! Nagyon szuper hír Reni! Nem tudom kik vannak azon az ominózus esküvői képen, de gondolom ők is örülnek, hogy ezentúl a világ bármely pontján felbukkanhat az arcuk! :) Hihi!

    VálaszTörlés
  14. Gratulálok, fantasztikus képeid vannak!

    VálaszTörlés
  15. Jajj nagyon szépen köszönöm a további gratulációkat! :))

    Zita, képzeld, írtam nekik, hogy szükségem lenne az engedélyükre (mert ugye csak olyan mehet fel emberekről stock-ra, amiről van írásos hozzájárulás), de nem válaszoltak :/ Pedig sokszor látom aktívnak a hölgyeményt :(
    Mindegy, nem kerül fel, így most 15 fotóval tolom :]

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése