2011. május 25., szerda

Getty Images!

Tegnap este a boltból hazaérve, leültem a gép elé, hogy folytassam a végeláthatatlan retusálási folyamatot, de előtte megnéztem a leveleimet. Egy gratulációs levél, amelyben közölték, hogy a Getty Images kiválasztotta 16 képemet. Ugrálva és sikítozva futottam ki Danihoz, annyira megörültem ennek a hírnek, ugyanis ez nagyon nagy megtiszteltetésnek számít. Ide nem lehet csak úgy beregisztrálni és árulni a fotóidat, hanem kizárólag meghívásos alapon működik a dolog. Gondolom az illetékesek fürkészik a Flickr-re feltöltött fotókat és amiről úgy gondolják, hogy elég jó, arra ráböknek. És hogy miket választottak? Leginkább ételfotókat, de került közéjük két utazásos és egy esküvős is. Vannak köztük nagyon régiek és teljesen újak is.


22 megjegyzés:

Doctor Pepper írta...

ez szuper!! gratulálok nagyon!

Édes és Keserű írta...

:))) gratulálok

Nelli írta...

Szeretettel gratulálok Neked!

Judyt írta...

Látom a kedvenc tésztás fotómat (fotódat) is kiválasztották. Ezek szerint nekem is jó érzékem van a választáshoz ;) Gratula neked!

Norika írta...

Gratulálok!!!
Nem csodálom, nagyon jó fotó mind!! :) (mondjuk nekem mindig tetszenek a fotóid)

borbelya írta...

Reni! Szívből gratulálok, és nagyon örülök neki!!

Bianka írta...

Gratulálok

Névtelen írta...

Hm, Getty, ez valóban nagy elismerés. Gratulálok! Megérdemelted. Remélem az önbizalmadon segít, hogy nagyon jó úton jársz. És az amarettis képeket még biztos észre sem vették. :-) További sok sikert!

Á la carte írta...

Itt is óriási gratula hozzá!!!

chriesi írta...

Még egyszer gratulálok! :)

Antal Norbert írta...

Gratulálok!

De ezen nem tudok csodálkozni... :)

Nagy Kati írta...

Óriási, gratulálok!!!( én sem vagyok meglepve, ez egyértelmű, ott a helye a képeidnek! További örömteli munkát kívánok szeretettel! :)

Vica írta...

a legjobbkor jött :) már aggódtam, hogy mennyire elkeseredtél a blog látogatottsága miatt. most remélem kiugrasz a bőrödből :) gratulálok!!

Gabriella írta...

Szívből gratulálok!!!!

Névtelen írta...

Gratulálok! Szakmailag nem értek hozzá, egyszerűen "csak" nagyon tetszenek a képeid. Örülök, hogy profik által is elismert lettél. Külön öröm, hogy tegnap személyesen is megismerhettelek.
Erika (a 2 lányos anyuka az ovis buliból)

Reni írta...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat! Annyira örültem ennek az elismerésnek, hogy ki sem tudom fejezni :)

Vianne írta...

Jò az ízlésük:) Gratulàlok, gyönyörűek a fotóid!

Norka írta...

Én is nagyon gratulálok Neked!

Zizi írta...

GRATULÁLOK!!! Nagyon szuper hír Reni! Nem tudom kik vannak azon az ominózus esküvői képen, de gondolom ők is örülnek, hogy ezentúl a világ bármely pontján felbukkanhat az arcuk! :) Hihi!

Zsiri írta...

Gratulálok, fantasztikus képeid vannak!

Reni írta...

Jajj nagyon szépen köszönöm a további gratulációkat! :))

Zita, képzeld, írtam nekik, hogy szükségem lenne az engedélyükre (mert ugye csak olyan mehet fel emberekről stock-ra, amiről van írásos hozzájárulás), de nem válaszoltak :/ Pedig sokszor látom aktívnak a hölgyeményt :(
Mindegy, nem kerül fel, így most 15 fotóval tolom :]

tanó móni írta...

Reni Gratulálok!!! :))