Európai gasztroblogok 1. rész


Nem is olyan régen megkeresett engem levélben Susanne a La petite cuisine blog írója, hogy írna egy bejegyzés sorozatot az általa legszebbnek és legérdekesebbnek tartott európai foodblogokról. Én is ott voltam a választottjai között, írtam neki pár szót magamról, illetve küldtem neki pár fotót. (amik a bejegyzésnél láthatók, azok pont nem voltak közötte, de úgy néz ki, neki ezek tetszettek a legjobban :) Már nagyon kíváncsi voltam, hogy kiket fog még kiemelni, köztük van Vera az Édes és Keserű blog írója, aztán ami igazán nagy megtiszteltetés ott van köztük Sigrid Verbert a http://www.cavolettodibruxelles.it/ oldal szerzője. Nézzétek át a listát, sok érdekességet látni, pl. a rajzos blog valami zseniális! Aki szeret külföldi blogokat olvasni (én szinte csak azokat olvasok), annak ajánlom, hogy kövesse ezeket, mert rendkívüli inspirációval tudnak szolgálni és nem utolsó sorban kedves és tehetséges embereket ismerhetünk meg.


A La Petite Cousine blog szerzője Susanne Schanz, aki étel- és enteriőrfotósként dolgozik, azért indította a blogját, hogy a fotók és írások segítségével a főzés, az evés és a fotózás iránt táplált érzelmeiről meséljen. Otthon megfőzi, majd stúdióban lefotózza az ételeket.









A fenti fejléc és a fotók is Susanne tulajdonát képezik!

Megjegyzések

  1. Fantasztikus!Gratulálok! (így működik ez,nyitsz és nyitnak feléd.):)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! (hát igen, remélem :) )

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz, gratulálok! Remélem, egyszer engem is kiválaszt valaki... Hej, ha több időm lenne..

    VálaszTörlés
  4. Kedves Renata!
    Díjat adtam az oldaladnak, mert nagyon tetszik. :)
    Gondoltam, szólok :)
    Szép napot!
    Magdi (www.magdireceptek.blogspot.com)

    VálaszTörlés
  5. Wow Reni, thanks so much! I didn't expect this at all! I'm really happy about the great feedback of foodbloggers all around the world! Susanne

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok, igazán megérdemled! Finomakat fözöl, és a képeid is csodásak.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :))) (legfőképp Susannenak)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése