2011. április 26., kedd

Az élet napos oldala a Dekooderen


Valamelyik nap felkeresett engem B. Tier Noémi, hogy lenne-e kedvem válaszolni néhány kérdésre és küldenék-e egy vendégposztot a dekooder.hu stílusra hangoló oldalra. Nagyon örültem a felkérésnek, bár ezeken mindig meglepődök, váratlanul érnek. Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen az a recept, amit az ünnepekre tudnék ajánlani, hiszen nem szoktunk kimondottan húsvéti fogásokat készíteni és idén igazából időm sem volt rá, mert pénteken és vasárnap is esküvőztem. Egy gyors, vendég/locsolóváró pohárdesszerttel készültem hát, amolyan "sajttortortával".

Az írás és a recept is (valamit további fotók) a dekooder.hu-n olvashatók.


9 megjegyzés:

Pocak Panna írta...

Gyönyörűséges fotó!
Gratula!

Katarína írta...

Reni...szerintem meg ne légy meglepődve, ha ilyen felkéréseket kapsz... :-) Elárulom, hogy nálam kiütötted a nyeregből azt a másik blogot, amihez állandóan hasonlítgatnak...de nem is a fotók, meg a receptek miatt, mert ezen a téren imádom mindkettőtöket...nálam igazán az emberi oldalad győzött, nekem az írásaidból Te közvetlenebb vagy és szerényebb!!! Ez a lényeg, maradj ilyen, de legyen csak egészséges önbizalmad, merd elhinni, ha olyan visszajelzéseket kapsz, hogy igenis tehetséges vagy :-))

Foodafok írta...

Elolvastam a cikket, tetszett. A pohárkrém, nagyszerű!

BéVé írta...

Tökéletesen egyetértek Katarínával.

Reni írta...

Köszönöm szépen nektek a kedvességet!
Azért furcsállom mindig az ilyen jellegű felkéréseket, mert úgy gondolom, hogy nagyon sokat kell még fejlődnöm és nagyon sok mindent kell még tanulnom. :)

BéVé írta...

Az ember egész életében a fejlődő szakaszban van. De az még nem jelenti azt, hogy ahol tart, az nem elismerésre méltó ;)

Reni írta...

Köszönöm! Nagyon jól esik! ;)

Katarína írta...

Én meg BéVé-vel értek egyet :-)

Reni írta...

Jajj :)