Boldog új évet!

A 2010-es év nagyon gyorsan elment. Szinte észre sem vettem, olyan gyorsan elrepültek a napok, hónapok. Sok izgalmas dolog történt velem. Nagy változások vannak kilátásban, belevágtam a bizonytalanba. Remélem, hogy sikerül érvényesülnöm, sok-sok munkát kapok és azt mondhatom majd hivatásomnak, amiért élek, amit szívvel-lélekkel szeretek csinálni.

Rengeteg új ismeretséget szereztem a fotózáson és a blogon keresztül. Tavasszal nyertem a Kovács Lázár által meghirdetett Íz-Kép fotópályázaton.
Áprilisban volt egy fotókiállásunk Nikivel, Erikával és Krisztivel, ahol személyesen is megismerhettem őket. Igazán nagy mérföldkő volt ez a minitárlat az életemben, hiszen egy olyan ember nyitotta meg az eseményt, akinek a neve igazán nagynak számít a magyar gasztronómiai és gasztrofotós életben. Ő nem más, mint Bakcsy Árpád.
Májusban másodszor nyaraltunk Atraniban, ahol rengeteg receptet, főzési és sütési technikát megtanultam.
A nyári és az őszi időszakom leginkább esküvőfotózással telt, nem is volt annyira nagyon sok időm a blogommal foglalkozni, de azért szerintem nem hanyagoltam el teljesen, igyekeztem a sok elfoglaltság mellett is az ételekre és az ételfotókra is koncentrálni.
Októberben látogatás tettünk a ChocoMe csokoládékészítő manufaktúrába, illetve végre leülhettem a fehérvári 67 étterem asztalainak egyikéhez.
A gasztrotippre való írásaimat időhiány miatt sajnos berekesztettem, de jövő évtől - ha Judit és Viki lehetőséget ad rá -, akkor szeretnék visszatérni a cikkeimmel az oldalra.
A decemberi hónapom igencsak besűrűsödött, készítettem egy online letölthető receptfüzetet - ezt negyedévente meg kívánom ismételni - és két letölthető naptárt. A hónap felét betegen töltöttem itthon, próbáltam kipihenni magam és erőt gyűjteni. A karácsony előtti időszakra jutott még két esküvőfotózás, három gyermek- és egy teljesen más jellegű fotózás is, majd végül el is értük az év  utolsó napját.

2011-re nagyon sok megvalósításra váró tervem van gasztro, illetve fotózási téren is, remélem sikerül legalább a felét realizálni. Többet még nem árulok el, hiszen itt úgyis minden fontos eseményről hírt adok.

Minden esetre keressenek bátran a házasodni vágyó párok, kismamik és már pöttömökkel rendelkező anyukák, vagy csak olyanok, akik szeretnének magukról egy fotósorozatot, mert teljes mértékben rendelkezésre állok!

Íme egy kis összeállítás a 2010-es évemről:

Kaják
Esküvők és babák


E-session


Készülődés


Fotózás

Esküvő


Lakodalom


Újszülött, baba, gyermek és kismamafotózás


Bármilyen más fotózás (itt pl. felnőtt tesók, illetve sminkfotózás)Bocsánat, hogy ennyiféle fotót ideömlesztettem, dehát ez mind én vagyok, nem csak a kaja :)

BÚÉK!

Megjegyzések

 1. Boldog új évet kívánok szeretetben, békességben!

  VálaszTörlés
 2. Boldog Új Évet kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 3. Boldog, sikeres új évet kívánok!

  VálaszTörlés
 4. Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok

  VálaszTörlés
 5. boldo új évet Nektek is! és naná, persze, várunk "vissza" a Gasztrotippen! és nagyon drukkolok!!!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok Neked és a Családodnak! :-DDD

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm szépen! Remélem szép évnek nézünk elébe :)

  VálaszTörlés
 8. Boldog új évet! Tegnap megcsináltam a sajtos rudakat, nagyon finom lett, köszi a receptet!

  VálaszTörlés
 9. Gyönyörű képek! Nagyon boldog új évet kívánok! :)

  VálaszTörlés
 10. Nagyon boldog új évet kívánok!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése