Indul a Makifood Főzőiskola 6. szemesztere!


Augusztus 31-én levelet kaptam a Makifood Főzőiskolától, hogy szeretettel várnak a szeptember 7-én tartandó zártkörű sajtóuzsonnára. Nagy lelkesedéssel azt válaszoltam, hogy persze, ott leszek... azonban nem megy ez olyan könnyen, hiszen fix munkahelyem van, ráadásul az év egyik legnagyobb rendezvényének nyitónapja előtt álltunk, sehogy sem tudtam volna megoldani, hogy kedden 15:00-kor én Budapesten megjelenjek. Így erről csúnyán lemaradtam. Szerencsére levélben megkaptam szíves felhasználásra a sajtóanyagot és most írok pár sort ezzel kapcsolatban (nem, senki nem fizet nekem ezért, szó nincs reklámról).

Maki filozófiája, hogy gyorsan, egyszerűt és egészségeset alkossunk egy csöpp pikantériával. A főzőiskola egyik fő ismérve, hogy nem dolgoznak félkész, mirelit, illetve mesterséges ízfokozókat tartalmazó alapanyagokkal. Fontos a minőség, emellett nem rugaszkodnak el totálisan a földtől, otthon is elkészíthető, ugyanakkor villantós fogásokat készítenek. Az órák nem csak egy receptsor lefőzéséből állnak, hanem elméleti oktatással kezdődnek. Megismerhetjük az alapanyagokat, valamint egyéb háttérinformációkat kaphatunk az étellel, étkezési szokásokkal kapcsolatban.

A szemeszter újdonsága, hogy feltűnik tanárként Bereznay Tamás, a magyar konyha szerelmese és Raj Ráhel, aki a hagyományos zsidó konyhát mutatja be kurzusain.

Az új tanév szeptember 16-án indul, aki teheti, jelentkezzen! Remélem egyszer nekem is lesz rá időm, hogy részt vehessek az órákon és tanulhassak a nagyszerű tanároktól!

További információ a www.makifood.com oldalon. (a kép is erről az oldalról származik)

Megjegyzések

  1. Köszönjük! Facebook oldalunkon (http://www.facebook.com/makifood) és a Twitteren (http://twitter.com/makifood)is megköszönjük, hogy írtál rólunk!

    Szép napot kívánunk,

    a Makifood csapata

    VálaszTörlés
  2. Szia Reni!
    Látom oldalt a segítsüti-reklámot - Te is sütni fogsz erre az árverésre? Zsófi

    VálaszTörlés
  3. Nem-nem, én nem sütök, mert a sütögetést blogger anyukák csinálják konkrétan én meg attól még messze vagyok :)

    Csak népszerűsítés céljából tettem ki.

    VálaszTörlés
  4. Ja, értem! Ezt nem is tudtam. Mármint hogy csak anyuka-bloggerek vesznek részt.
    De tök rendes vagy, hogy népszerűsíted :-)!
    Zsófi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése