2010. augusztus 25., szerda

Elnézést...

... hogy így eltűntem az utóbbi időben, hogy nincs bejegyzés 2-3 naponta, de most kevésbé van időm erre a blogra :) Persze azért, minden héten kerül fel valami újdonság (tervezek raviolit caprit a napokban például)...
Hogy mindennek mi az oka? Hála az égnek az, hogy minden hétvégén esküvőt fotózok október közepéig (kivéve egyet, mert akkor osztálytalálkozunk). Lesz még csupa izgalmas dolog, most hétvégén Fehérváron, utána a Balatonlelllén, majd Rácalmáson, Csopakon, Fehérváron és Pesten leszek. Felfedezem az országot :)

És hogy ne csak a szám járjon, azaz a kezem írjon, mutatok néhány képet :)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát akkor jó munkát a hétvégékre!
Azért én minden nap bekukkantok, hogy van-e itt új finomság :-)!
Zsófi

Beatbull írta...

Én is jó munkát kívánok és örülök, hogy ennyien megkerestek ;) Most kell fotózni, utána télen kevesebb esküvő és kevesebb lehetőség lesz - akkor majd igazán be lehet fűteni a konyhát ;)

Reni írta...

Zsófi, köszönöm :) Tényleg nem fogom azért egy az egyben ezt a blogot sem elhanyagolni :) (nem akarom, hogy kimenjen a köztudatból, bár nem tudom, hogy egyáltalán mennyire van abban :))

Robi, köszönöm :) Igen megkerestek páran... igazából sajnálom, hogy Miskolc kimaradt, de az tényleg nagyon messze van nekem :(
Be is fogom fűteni a konyhát :)

marcsi írta...

Reni!
Ne félj nem fogsz kimenni a köztudatból! Van miből csemegézni.
Bulizz egy nagyot az oszt.találkozón.

Reni írta...

köszi :))

hát remélem sokan leszünk a találkozón :)