2010. május 8., szombat

Botond - babafotók
Ma először fotóztam babát. Készültek aranyos, jópofa és szép képek egyaránt, de cseppet sem vagyok elégedett magammal. A képek elég kezdetlegesek, van mit gyakorolnom e téren.

Botond 5 hónapos, elég mozgékony baba, csodálatosan nagy, kökénykék szemekkel. Bájos és kedves. Otthonában látogattam meg, ahol anyukájával együtt vártak engem. Remélem még találkozunk :)

Botond 3.


Botond 5.


Botond 4.


Botond 1.


Botond 2.


Botond 6.

10 megjegyzés:

Livi írta...

Nagyon nagyon szép baba! Ezek a szemek! Nekem tetszenek a fotók is :)

Reni írta...

Tényleg csodás baba! Köszi :)

Pandi írta...

Szia! Nekem is tetszenek a fotók :) Ügyes vagy! Sajnálom, hogy csak 1 színes van köztük... babáról színeset szeretek nézni:)
Van egy unokaöcsim,aki most volt 1 éves és nagyon nehéz fotózni... (bár én az amatőr fotósok első lépcsőjén járok:D) Ezek nagyon jók lettek:)

Reni írta...

Majd rakok fel még, azok között több színes lesz :))

Csibe írta...

A harmadik, és a negyedik tetszik a legjobban, és persze a talpikás :)

Cserfescsillag írta...

Nagyon jók lettek! :) Szép nagy szemei vannak Botondnak.

Niki írta...

De cukker! :)
Nekem a színes és az alatta levő a kedvenc! :) Na meg a talpikat meg zabálnám. :))
Ügyi vagy! :)

Képzeld tegnap esküvőn voltam, és baakker akkora sz*r időnk volt... pénteken és ma szikrázó napsütés, szombaton fekete ég... a hajamat téptem... :((

Reni írta...

Orsi, Timi köszönöm :))

Niki!
Ú, gondoltam is rád nagyon sokat, mert tudtam, hogy ma esküvőzöl! Már vártam, hogy jelentkezz... tegnap tényleg eléggé borongós idő volt, de itt nem volt olyan vészes, szépek voltak a tornyosuló felhők. Kíváncsi vagyok a fotókra!! Én pont most végeztem ki Botond képeit :)

Dia írta...

Jól sikerültek a fotók. Jó fotós, jó géppel, jó alannyal.:) Andi (az anyuka) köszöni szépen.:) Meg én is.:)

Névtelen írta...

Szia!

Zavaró, hogy a portrénál (kettes, hármas kép) a baba "búbjából" le-le marad egy kicsi, itt a kép alsó része tartalmazhatna kevesebbet cserébe. Nem rosszindulatból mondom, csak nekem ezért anno elég sokat szóltak: mikor fotóztam, fel sem tűnt, utólag viszont engem is zavart.
Jó munkát, Edit