2010. február 12., péntek

Macaron szederkrémmel


Most nem voltam olyan kreatív a fotózás terén, mint a múltkor, valahogy nem volt ihletem. A macaron recept itt található. A krém a lemon curd receptje alapján készült annyi változtatással, hogy citrom helyett 20 dkg szedret raktam bele (amit forralás után átpasszíroztam) és kihagytam belőle a gyömbért. A habcsók ugyanúgy készült, mint a múltkori, rózsaszín változat, annyi különbséggel, hogy nem került bele színezék.


4 megjegyzés:

Fehérnyúl írta...

Nem a citromot hagytad ki belőle? Mert így elég nehéz lenne szedresnek elképzelni.:):):)

Reni írta...

úú, köszi, hogy figyelmeztettél! Amúgy azt akartam írni, hogy citrom helyett szeder került bele és kihagytam a gyömbért :)

Niki írta...

hát képzeld el, megpróbáltam csütörtökön, és az első adag nekem is a kukában landolt. :) bénázik a sütőm, mostanában furcsákat csinál... :( Te már nagyon belejöttél, amint látom! :)

Reni írta...

Azért még én is bénáztam (az első adag nekem is kuka volt :D ), bár nem értem mi lehetett a probléma, mert ugyanúgy csináltam az összes tepsi esetében mindent... nagyon makrancos ez a macaron :]