2009. december 10., csütörtök

Tükörkérdés - legkedvencebb vs. leggázabb

Doki dobta felém a labdát és meg is válaszolom a kérdést. Miért ne tenném, hiszen recepttel nem tudok szolgálni, napok óta nem főztem. Szóval a feladat:
Mutasd meg a leggázabb, illetve a legkedvenceb
b fotód és írásod! :)

A leggázabb szövegem szerintem az alábbi volt :D

"...Mire hazaértem ma a munkából, szeretett férjem ágynak esett, ledöntötte a láz. Nekiálltam a karácsonyfát leszedni. Ezzel még nincs is gond, mert hamar megvolt. Azonban ezután jött a hidegzuhany. Ez a fa felfele sem fért be a liftbe, ergo lefele sem fog. Fogtam hát a fűrészt, és szegény kis fánkat feldaraboltam (a 7. emeletről nem fogom lecincálni a lépcsőn...) Miután ezzel is megvoltam, a következő horror az, amikor szembesültem azzal, milyen kosz is halmozódott fel a délutáni munkálkodásom által. Seprű, porszívó... hajrá! 1 órácska alatt ez is megvolt, nappali rendben. Ekkor hangosan mordult a gyomrom, aki keményen reklamált azért, hogy ma még nem kapott semmi érdemlegeset, amit ételnek lehet nevezni. Gondoltam egyet-kettőt, és meg is álmodtam, hogy mit szeretné(n)k enni. Mivel Danikám torka nagyon fáj, ezért valami könnyű, toroknak selymes ételt állt szándékomban készíteni. Így lett a következő:.."

A leggázabb kép címet a következők nyerték el (volt az elején rendesen efféle és nem tudtam választani... eleinte nem izgatott annyira ez a gasztroblog dolog, inkább csak villantottam egyet a töksötét lakásban a vakuval, nem komponáltam, nem rendezgettem, nem is figyeltem a gép beállításaira kb. leszartam) Aztán ahogy jött a tavasz és vele együtt a nappali világosság, úgy jöttek a szebb fotók is. És ha már a fények szépek voltak, akkor igyekeztem a fotókat is szépen megkomponálni.


Legjobb szövegként nem választanék semmit, ezt én igazán nem tudom megítélni.
Viszont van több fotó is, ami a kedvenceim közé tartozik. Próbáltam egy legkedvencebbet választani, de nem sikerült. Több is közel áll a szívemhez, vagy a színei, kompozíciója vagy az étel miatt. Nem tudtam választani, remélem nem baj.
Jaa és továbbadnám Nikinek, Vikinek, Krisztinek :)

Kérés teljesítve :) ->

10 megjegyzés:

Niki írta...

Mííííí??? :DD
Mileyn kérédések ezek...?? :DD
Hát igazán köszönöm, meg fogom írni! :)
De majd csak holnap, ma már nem szándékozom 5 percnél többet itt tölteni a gép előtt.
Viszont nagyon jó kis poszt, jót röhögtem a karácsonyfás sztorin! :)
Hmm, most nem fogok tudni aludni, mert járni fog az agyam, mit is írjak! :D

Reni írta...

:)
Még nem tudtam megírni a blogodra, hogy nézzé rá erre a posztra, de megtetted magadtól :) Úgyhogy már csak a másik két lányzót kell elkapnom :)

szepyke írta...

:))

Hát, itt aztán lemérhető a fejlődés!:)
Jelentem a keresztségben a 13. rendszeres olvasó lettem!:)

Névtelen írta...

:) lehetne kívánságműsorként kérni, később újra a pestos fotót A szájjal? ...és email címet is kérhetnék ?
B.Á.

Ízbolygó írta...

Sztori: tök jó! És a képek is!

Doctor Pepper írta...

:-) hát ez a karácsonyfás sztori nagyon jó!:):) köszi a választ! "toroknak selymes étel":)

Dia írta...

Hát a képek az elején még tényleg sötétebbek voltak és semmi extra bennük. De azóta.:D Hova lett az a rengeteg rendszeres olvasód? Csodálkoztam, hogy újra rá kellett kattolnom a rendszeres olvasásra.:)

Reni írta...

hehe :) nincs mit a válaszért. Fekete a konyhapultom, ezért voltak ilyen sötétek a képeim eleinte. nem foglalkoztam azzal, hogy átrakjam egy hülye blogos fotó kedvéért egy fényesebb helyre :)
Dia, elvesztek ;) Most gyűjtöm őket újra :)

duende írta...

Azta... ég és föld! Hihetetlen látvágyos! :)

Fahéj és Feta írta...

Köszönöm a kérdést :). Meg is válaszoltam. Nekem még van mit fejlődnöm fotózás terén, de pont most költözünk új lakásba ami sokkal világosabb a mostaninál, remélem ez majd látszani is fog a képeken.