2009. szeptember 4., péntek

A csokoládé lelke kiállításRitka pillanatok egyike, amikor tévét nézek, de most, hogy egyedül vagyok néha bekapcsolom. Kb. 10 perce láttam egy reklámot, aminek nem volt más a tartalma, mint egy rendkívül ígéretesnek tűnő kiállítás. Ez nem más, mint a "Csokoládé lelke" című 3 napos kiállítás a Millenárison. Szerintem mind a csokoládérajongóknak és a gasztronómia iránt érdeklődőknek izgalmas programot jelenthet és egészen biztos az is, hogy a gyerekek is élveznék. Remélem, mi ott leszünk!


Idézek a hivatalos honlapról:


"Mindannyian szeretjük a finom, különleges csokoládét, de vajon ismerjük-e eléggé? Erre a kérdésre is választ kapnak a kiállítás látogatói, akik előtt minden rejtélyre fény derül: megismerhetnek egy korokon és földrészeken átívelő történetet és részeseivé válhatnak az útnak, míg a kakaóbabból megszületik az ellenállhatatlan csokoládé.A kiállítás minden érzékszervet rabul ejt, így a látogatók igazán közel kerülhetnek a kiváló minőségű csokoládéhoz - és az élvezetes kóstolás sem maradhat el. Ezt a kiállítást minden csokolédérajongónak látnia kell.


Nyitvatartás:
Péntek: 11.00-18.00
Szombat-vasárnap: 10.00-18.00

Belépőjegy:
6 éves korig: ingyenes
6-18 éves kor között: 500 Ft
18 éves kor felett: 1000 Ft "


Hivatalos oldal: http://www.cotedor.hu/ a képet is innen vettem.

5 megjegyzés:

Katina írta...

Amint megláttam a reklámot, rögtön rágugliztam én is.
De sajnos nem leszek a fővárosban...
Majd írsz rövid beszámolót?:D leginkább az érdekel, miért kellett különfizetni meg miért nem meg úgy egyáltalán:D

Reni írta...

Majd írok beszámolót és igyekszem szép fotókat is készíteni (végre kezemben tarthatom majd ismét a fényképezőgépet). Remélem lesz majd jó sok ingyenes kóstoló, ha már egyszer 1000 Ft a belépő :) Bár belegondolva az kb. másfél tábla Cote D'or csoki, vagy annyi se :)

Reni írta...

Amikor kijöttem a kiállításról mindenkinek elkiabáltam volna, hogy ezért ne fizessenek ennyit és ne álljanak másfél órát sorban. Inkább olvassák el a Pesti Est különszámát és vegyenek egy tábla jó minőségű csokit. Kábé ugyanaz lett volna. Megírom majd a beszámolómat is, képekkel illusztrálva, csak most nincs hozzá erőm...

Dia írta...

http://www.finomsagokhaza.hu/uzeltunk.htm

Vagy menj el a Finomságok Házába, nincs is annyira messze.:) Én egyszer voltam bent, kicsit drágának tartom, de egyszer meg be lehet menni és vásárolni.

Krisztina írta...

rövid volt a kiállítás ez tény, az én beszámolóm itt:http://hungarianprovence.blogspot.com/ , apesti est különszáma tényleg jó volt, lehet h igazad
van