2009. július 19., vasárnap

Esküvőt fotóztam - 2009.07.19.


Igen, ez az esküvő vasárnap volt. Egészen pontosan ma. Gyönyörűszép szertartás, egy csodálatos pár tiszteletére. Igazán megérdemlik egymást és biztos vagyok benne, hogy egy egész életre lelki támaszai lesznek egymásnak. Megható nap volt, pirosra könnyeztem a szemeimet. Fotóztam mindezek ellenére szorgalmasan... még jó, hogy a menyasszonynál jó sok zsebkendő volt, így tudott adni nekem :)

Néhány fotó:Sok boldogságot kívánok kedves Dóra és Dani!

21 megjegyzés:

superhappyjohi írta...

Jaj, de jók! :D Reni, olyan ügyes vagy! Ùgy látom, a megálmodott bárányfelhök és tiszta kék ég megvoltak ;) ... Szuper vasárnap lehetett! ;)

duende írta...

Szenzációsak!
Nagyon tehetséges vagy, de ezt már régóta tudom! :)

Vesta írta...

Nagyon profi! Gyönyörű képek!

Ági, aki főz írta...

Szépek, nekem különösen a cipős tetszik, meg az ahol a mezőn mennek, meg, meg. Mindegyik.

Reni írta...

Köszönöm szépen :)
Johi, ne is mondd! Hihetetlen szerencsénk volt az időjárással. Délutánra már elég meleg lett, de egész nap tiszta, kb. 23-25 fokos hőmérséklet volt. Ennél jobb időt nem is kívánhatna magának az ember. Sajnos nagyon kevés időnk volt a fényképezkedésre (kb. 1 óra), ezért nem lett sok kép :( ma már el is utaztak nászútra, lehet, hogy utána megejtünk még egy fotózást, mert Dóráé a ruha, megvette, így akkor ölti magára, amikor akarja :)

Duende, köszönöm szépen, az a baj, hogy most sem én voltam az "egyetlen fotós". Vagyis az, ha ketten vagyunk még belefér, de hárman voltunk, és az egyik (nem akarom bántani), de az a nagyon beszűkült látókörű. Ő nem látott fantáziát a mezőben, a háztetőben, mert a kék ég nem mutat jól a képen (?????) és sajnos nagyon lehúzta a párt is ez, hogy ő az a típus volt, aki beállítja a menyasszony fejét, hogy így és így tartsd stb.... Én ugye abszolút a nem ilyen típusú fotókat szeretem. Csináljon a pár azt, amihez kedve van és én megörökítem ezeket a pillanatokat. Szerintem erről kellene szólnia.. Még szerencse, hogy a készülődéshez csak én voltam hívva.

Vesta, köszönöm szépen, a profitól még messze... bár néha megrökönyödöm azon, hogy milyen fotósok nevezik magukat annak..

Ági, a cipős az nekem is nagyon. Olyan édes, hogy egyszerre emelik a lábukat. Mintha egymás tükörképei lennének :)

Majd ha elkészültem az utómunkálatokkal, akkor rakok fel egy slideshowt is még :)

Niki írta...

gyönyörű fotók!! nekem is a cipős meg a mezős képek tetszenek a legjobban! :)

Chef Viki írta...

Csodálatos szemed van! Mit nem adtam volna 10 éve egy ilyen fotósért... Nagyon mélyre eldugtuk a képeinket, mert még annál is iszonyúbbak :-(

Ezek... Ahogy a mezőn a lány a fiú nyakába ugrik, a cipők, a készülődés, az áldás, fantasztikusak! Gratulálok!

homjak írta...

Nagyon szép képek, méghogy a kék ég a bárányfelhőkkel nem szép háttér?! Csodásak a színek és szépek a képek.
Igazi spontán képek születhettek, ha még a mozdulatokat is be akarta állítani a fotós...

duende írta...

Szerintem az a fotós teljesen lökött.
Én csak téged hívnálak! :) Kizárólag. Csodás képek, természetesek.

malna írta...

Aztamindenit Reni, ezek megint nagyszerű képek lettek! Gratulálok, őstehetség vagy! :) Az a fotós bolod, kiráz a hideg az olyan beállított képektől, amin a pár úgy néz ki, mint akit odaraktak.

Kiko írta...

Reni! Gratulálok a képekhez! Hihetetlen jók, nagyon tehetséges vagy! Szépek a színek, az elkapott pillanatok, nem csodálnám, ha a pár a képeid láttán kezdene el zokogni örömében :)

Reni írta...

Miss Muffin! :) én meg már nagyon várom, hogy Te milyen tapasztalatokkal térsz majd haza az augusztusi esküvőfotózásról.
A mező nálam is favorit :) Jajj de jó lett volna még néhány szalmabálás is...

Viki! Köszönöm szépen. Igyekszem, olyan fotókat készíteni, amit mindig szívesen nézegetnek és az unokáknak is szívesen mutogatják majd.

Homjak! Szerintem is csodás háttér... lehet az a fotós színtévesztő volt és a kéket pirosnak látja... mondjuk az is jól nézne ki :)

Duende, én meg megköszönném a bizalmat :) Ma többször is megnéztem a slideshow-at. Jó érzés.

Málna, köszönöm a dicséretet. Őstehetség? hihi :)

Kiko, jajj de örülök, hogy írtál. Köszönöm szépen, remélem, hogy sikerül majd megríkatnom őket (azaz sikerül majd a képekkel a Nagy Nap hangulatát és meghatottságot felidézni bennük)

Judith írta...

Reni, nagyon szepek lettek a kepek! Gratulalok, nagyon ugyes vagy!!!

superhappyjohi írta...

Hát, még mindig: csodásak! Nekem elszorult a torkom... hihetetlen jók lettek a klippek! :)

Reni írta...

Judit, köszönöm, igyeszkszem :)

Johi, tőled különösen jól esik a dícséret, mert neked van ám egyfajta szemed és ízlésed ;)

Niki írta...

Hát még én milyen kíváncsi vagyok! :) Remélem nem fogok nagyon izgulni, hajlamos vagyok rá. :)

Szép a többi kép is! Nagyon tetszik! :) Photosoppoltál is kicsit vagy a 'la nature? :)

Reni írta...

Egy keveset azért ps-eltem. Gondolok itt a vignettálásra, meg az ff-re és esetleg fényerősségre. A kontraszt többnyire eredeti, mert játszadoztam a circular polarral :)

Böbe írta...

Kedves Reni!

van szerencsém ismerni a vőlegényt. Danit ismerve Dóri is csupaszív, derűs természetű. a Jó Isten velük van, és a Te kezedet, szemedet is vezette a fotózáskor. Az eseményen nem voltam ott, de most ugyan úgy potyogtak a könnyeim. köszönöm! puszi: Böbe

Reni írta...

Kedves Böbe!
Én is ugyanígy gondoltam Danira, mert Dóra tényleg egy csupaszív, vidám természet. Tökéletes párt alkotnak, remélem mindig olyan nagyon boldogok lesznek, mint amilyenek a Nagy Napon voltak. Dórával együtt nőttünk fel, szerintem már akkor is barátok voltunk, amikor még olyan picik voltunk, hogy fel sem fogtuk, hogy ki is a másik :)

Örülök nagyon, hogy tetszenek a képek, olyan jó érzés, amikor megható pillanatokat varázsolhatok a képeket nézegető részére. Csodálatos esküvő volt!

Szép napot kívánok neked!

Á la carte írta...

Kicsit bóklásztam a blogodon és rátaláltam ezekre... nagyon szépek a képek. Foglalkozhatnál ezzel, nemcsak hobbi szinten. Tényleg. Nagyon sok esküvői fotót láttam, sok fotós munkáját és sokaké ezen képek nyomába sem érnek. De tényleg. Nekem azok a képek tetszenek amiben van fantázia és nem a hagyományos kliséket tartalmazza. Ezek között a fotók között van jópár olyan kép ami igazán különleges, mert a részletekre helyezi a hangsúlyt. A férjem egyik tevékenysége az esküvői videózás (mellette fotózik is, de csak hobbi szinten és tőlem sem áll ez távol, de én nem vagyok türelmes, nem szeretek állítgatni... én csak meglátom a témát, ő lefotózza :). A lényeg, hogy emiatt ismer(ünk) pár esküvői fotóst, van hogy tőle is kérnek a párok ajánlást és hát... sajnos igen kevés igazán profi fotós van. Neked van érzéked ehhez...úgyhogy ha elfogadsz egy tanácsot, próbálkozz ne csak hobbi szinten fotózni : ))
üdv, Kriszta

Reni írta...

Kriszta, nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat (ismételten). Szeretnék egyszer majd komolyabban is foglalkozni vele (a következő évtől konkrétan már), mert ez egy nagyon szép "hivatás". Én már eléggé beleástam magam a fotó-témába és innentől kezdve nincs kiút. Imádom csinálni és az még jobb, ha ezzel nem csak magamnak, hanem másoknak is örömet szerezhetek. Jól esnek az ilyen biztató szavak, amiket Te leírtál ide!