2009. június 27., szombat

Esküvőt fotóztam - 1. rész

Tudom, hogy nem főzés téma, de ma egészen mással kapcsolatosan posztolok, de úgy gondolom belefér, mert témáim között szerepel a fotózás is. Napközben 8 órában esküvőt fotóztam. Hobbiból. Nem pénzért. Kedvességből. Barátságból. Meg legalább kipróbáltam magam... :) Volt mellettem "rendes" fotós is, úgyhogy nem kell megijedni :)
Néhány kép a készülődésről - aztán majd holnap a többit (a pár remélem nem haragszik meg, dehát csak felhasználhatom "referenciaként" a saját fotóimat :)


9 megjegyzés:

Fahéj és Feta írta...

Szívesen átélném megint az egészet, pedig 2 hónapja volt az esküvőm :)
Nagyon tetszenek a fotók, különösen a fekete fehérek és azok közül is a fűzős!

szepyke írta...

Nagyon szeretem a fotóidat. Gyönyörűek! És milyen szép vörös haja van ennek a lánynak! És milyen szép a ruhája! És milyen jó képeket csináltál! Most it az jön, hogy:
wwwwwwwwoooooooooooowwwwwwwwwwwww!

Milyen géppel fényképezel?

Flat Cat írta...

Csodálatosak a képeid!(vagyis inkább ezek a képeid is csodálatosak! :) )
Én most irigylem a menyasszonyt! :)

Reni írta...

Jajj nagyon szépen köszönöm a dicséreteket, izgultam nagyon, mert embereket nem igazán fotóztam eddig. Mindig érdekelt, az esküvői fotózás meg pláne és úgy gondolom, hogy jó néhány képemen sikerült elkapnom az érzelmeket, a hangulatot.

A zajosság egy kicsit zavar, de majd fejlődöm. Remélem még sok ismerősömnek lesz esküvője, akinél "gyakorolhatok". :)

1800 fotót készítettem összesen. :)

Egy Canon EOS 450D dslr (tükörreflexes) fotómasinánk van. Még nem vettünk hozzá teleobjektívet, tehát csak a kitobi van (az alap), mert én egy drágább, minőségi darabot szeretnék, és inkább összegyűjtögetjük arra a pénzt, minthogy vegyünk egy kicsit olcsóbbat, de nem olyat, amilyet szeretnék... vakura is szükségem lenne, majd egyszer azt is... meg akkor már markolat.. asszem más nem kell :)

Nekünk is ugye egy éve volt az esküvőnk, és én annyira meghatódtam itt a szülőbúcsúztatáson, valamint a szertartásokon, hogy csak szipogtam kattintgatás közben... :)

Hú, de hosszú lettem...

Reni írta...

Drága Fahéj és Feta (mi a keresztneved? :)

Utólag is gratulálok nektek! Elhiszem, hogy átélnéd még egyszer. Olyan sokat készül az ember az esküvőjére és egy pillanat alatt elillan az a bizonyos nagy nap... :) az a bizonyos megismételhetetlen!

Fahéj és Feta írta...

Reni,

Köszönjük, az utólagos gratulációt :). Sajnos így igaz, készülsz, izgulsz és aztán egy pillanat alatt végetér az egész. Igazából visszagondolva, kicsit furcsa érzés. Tényleg átéltem, tényleg mi voltunk a menyasszony és a vőlegény??? Akkor olyan gyorsan történik minden, hogy fel se tudod fogni.
Hagy dicsekedjek a mi esküvőnkkel neked, bár csak amatőr képek vannak még róla:http://fahejesfeta.blogspot.com/2009/04/hazasodtunk-eskuvo-kretan.html
Viktória a keresztnevem.
Tetszenek az új képek is az esküvőről, nagyon szép volt a menyasszony:). Sok boldogságot nekik!

malna írta...

Reni, Gratulálok a képekhez, szerintem nagyon szépek lettek! Imádom az ilyen stílusú képeket! :) Nekünk jövőre lesz az esküvőnk, ilyen képekkel tuti elégedett lennék. :)

G írta...

Nagyon szép képek!!! Gratulálok!

Reni írta...

Viki, már nézem is a linket :)

Málna! köszönöm szépen, egyszer talán jobban beleásom magam az iparba... addig még elvállalok néhány ingyenes fotózást valószínűleg.

GastroLife!

Köszönöm szépen :)