2009. április 25., szombat

Egyik szenvedélyem... A tea


Amikor kicsi voltam, teát főként akkor ittam, amikor beteg voltam. Ez sajnos elég gyakori állapot volt nálunk, úgyhogy nálam a tea egyenlő volt a betegségek italával. Aztán egyszer, amikor már nagyobb voltam, valami oknál fogva a szakdolgozatom témájául (üzleti terv...) egy teaház megnyitását választottam. Ekkor jártam életemben először teázóban. Körülbelül innen datálhatjuk ezt a szenvedélyt, "függőséget".

Fehérváron csak áhítoztam az olyan teák után, amiket a dolgozatomban említettem, amikor csak 2006-ban megnyílt egy különleges teákra specializálódott kereskedés kis városunkban. (http://www.misstee.hu/).
Azonnal állandó vásárlókká váltunk, elég hamar végigkóstoltuk a bolt kínálatának csaknem felét. A bolt iránti szeretetünk nem csak a kínálatnak volt köszönhető, hanem a kiszolgálásnak, azaz a tulajdonosnak is. Nagyon jó, közvetlen kapcsolatot sikerült kialakítanunk, így a mai napig törzsvásárlónak mondhatjuk magunkat. Olyannyira, hogy itt REKLÁMoznám is őket. (jobb oldalon is villog már egy kis reklám, ami a honlapjukra irányít) A héten nyitották meg új teaboltjukat és teázójukat egy rendkívül kellemes és nagyon szép atmoszférájú helyiségben. Közel 120féle teakülönlegesség, finom kávé, aprósütemények.. egy szóval, aki környékbeli és csak egy kicsit is érdeklik a teák, és szívesen töltené az idejét egy nyugodt teázóban, akkor annak hajrá :)


Idézek a honlapjukról:

"
Célunk egyrészt a minőségi teakedvelő közönség kiszolgálása, másrészt a teával még csak most ismerkedőkkel megismertetni a teák hatását és megszerettetni ezen természetes italok fogyasztását.

Meggyőződésünk, hogy a teák rendszeres napi foyasztásával betegségeket lehet megelőzni, illetve a már kialakult problémáknál a rosszindulatú folyamatokat mérsékelni vagy akár visszafordítani is lehet. Szeretnénk ösztönözni mindenkit, legyen része ennek az egészséges életmódnak.


Egyre több kutatómunka és tanulmány foglalkozik a szervezetünkre kifejtett jótékony hatásokkal. Mióta megnyitottuk a MissTee teaboltot már nemcsak a tanulmányok erősítenek meg meggyőződésünkben, hanem a boltunkban egészségügyi problémával megjelent és rendszeres teafogyasztóvá vált vevőink tapasztalatai is, amit kérésünkre egyesek rögzítettek.


A Misstee teabolt 2006-ban nyílt, Székesfehérváron, 2009 áprilisában kinyitottuk teázónkat az Ady Endre utcában ahol meghitt hangulatban lehet a teáinkat fogyasztani
Több mint 120 különböző teát kínálunk, valamint különféle teázási kellékeket."


Nincsenek megjegyzések: