Egy nem pont idevágó téma


Ma két éves a "kis"cicánk. El is kényeztettük ma (nem mintha nem ezt tennénk minden egyes nap), kapott a sonkából, miközben készítettem a húsvét hétfői - fehérjenapi "ebédünket". Fajtatiszta Maine Coon, a balatonalmádi Norsycat tenyészetből. Emlékszem milyen undok kis dög volt, amikor ellátogattunk Nórához, hogy kiválasszuk a leendő cicánkat... azt sem engedte, hogy hozzányúljunk, inkább csak figyelt a távolból... Ma viszont már egy szeretetre méltó hatalmas (6,5 kg) dög. :)


És a mi húsvéti "menünk":

Sajtos-sonkás rántotta :) a receptet nem írnám le...

Megjegyzések

  1. Szia Reni! Na tökjo ez a blog is, most visszanéztem pár hete nem jártam erre ;) Képzeld, az egyik legjobb nászajándékunk a Füszer és lélek szakácskönyv volt legjobb barátnömtöl és férjétöl, amit nagyon nagyon megszerettem! (es hozzánk nagyon passzol, most meg látom itt a blogodon a linket- még nem is jártam Eszter blogján, ugyhogy most megteszem ;) ) További élvezetes diétát és szép tavaszt! Johi

    VálaszTörlés
  2. Ja és persze boldog szülinapot a cicusnak! ;) Mi sajnos nem tudjuk amiénk szülinapját, mert Shlomi az uton a kocsik alatt találta ezért is bidebóca...de nagyon szertjük ;)Ja és igen, neki is van kis úszogumija ;)

    VálaszTörlés
  3. Elképesztően gyönyörű macsek! :))

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Gyönyörű szép macska.Mi is elkényeztetjük őket,már jócskán a fejünkre nőttek:-DDe amikor olyan édesek....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése